Algemeen

Onze werkzaamheden
Timmerman Industrial Repairs houdt zich bezig met scheepsreparaties, constructiewerken en reparaties aan technische installaties, en dan met name hydraulisch, mechanisch en constructietechnisch. Wij hebben gecertificeerde lassers en goed opgeleide en ervaren medewerkers in dienst die deze werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

Speciale toepassingen
Daarnaast kunnen wij deze installaties ook ontwerpen voor verschillende toepassingen. Wanneer er een speciaal werk uitgevoerd moet worden regelen wij dit volledig, ook wanneer er zaken uitgevoerd moeten worden die niet direct in ons leveringspakket zitten.

In onze werkplaats of bij u op locatie
Wij zijn ingericht om op locatie te werken met onze mobiele werkplaats met lasapparatuur en eigen dieplader voor het transport. We kunnen ook werkzaamheden uitvoeren aan onze kade of in de werkplaats. De werkplaats is ingericht met 2 bovenloopkranen met elk een capaciteit van  10 ton, een ringleiding voor gas en zuurstof, verschillende lasapparaten zoals mig en tig, een snijtafel en andere apparatuur die nodig is voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Text size